Duktiga målare i Malmö

Hej alla läsare som kommer in på min mammablogg. Ni som följer mig på bloggen vet mycket om mig och barnen men inte riktigt allt. För några veckor sedan lekte pojkarna som är 3 och 5 på sitt rum och jag var i köket och löste ett korsord. Det var något som inte stämde när det varit knäpptyst i över en minut, så det var bäst att se efter vad som var på gång. Väggen var målad med mitt läppstift och även tuschpennor i regnbågens alla färger. Nu har jag hört av mig till en målare i Lund som ska komma hit i nästa vecka och tapetsera om. Jag bor i en bostadsrätt och enligt sekreteraren i vår förening brukar de som bor här kontakta just dessa målare i Lund eftersom de är kända för att göra bra jobb till låga priser. Företaget heter Solid Måleri Entreprenad i Malmö AB och jag ser fram mot att nu få det snyggt och ordentligt igen. 

 

Jag ska när det har blivit omtapetserad inreda med en del retro-prylar som jag älskar. Men för att återgå till tapetseringen så är det särskilt viktigt att få det fackmannamässigt utfört så att det inte blir nåt problem om det skulle bli aktuellt att sälja lägenheten. Jag har tapetserat en gång när jag skulle hjälpa mina föräldrar och det blev okej, men det syntes att det var gjort av en amatör och inte av ett proffs. Den här gången ska jobbet göras av dessa målare i Lund som är riktiga proffs på det de gör och det ser jag fram mot. Övriga personer här i huset som fått hjälp av Solid Måleri Entreprenad i Malmö AB har bara gott att säga om detta företag, och jag kan inte tro något annat än att även jag kommer bli lika nöjd.