Joakims Mynt & Sedlar

God morgon på er alla mina läsare! Jag ska idag skriva om en mynthandlare i Halmstad, Jönköping och Karlstad, ett företag som heter Joakims Mynt & Sedlar. Det här är ett företag som jag vände mig till när jag hade några värdesaker som jag ville få sålt. Joakims Mynt & Sedlar är ett företag som har flera års erfarenhet av att göra korrekta värderingar av guld, mynt, tandguld, silverföremål, klockor och fickur och de köper allt inom svenska och utländska mynt och sedlar. Jag skulle vilja tipsa er om denna mynthandlare i Halmstad, Jönköping och Karlstad eftersom de är så kunniga på värdet på svenska och utländska mynt och sedlar med mera, och oavsett om det är något som ni vill få sålt eller få värderat så kan ni vända er till dem. Det är säkert flera av er som har gamla mynt och sedlar som ni inte har nytta av och i så fall så kan ni alltid göra en god affär genom att vända er till Joakims Mynt & Sedlar. Det är alltid kostnadsfritt att få gjort en värdering och så erbjuder det här företaget en bra service, de kan nämligen göra ett hembesök hos dig och även det är helt kostnadsfritt. Jag är glad över att jag fick sålt mina egna mynt och sedlar till denne mynthandlare i Halmstad med omnejd och att jag fick ett korrekt pris. Joakims Mynt & Sedlar är medlem i Sveriges mynthandlares förening. Ni som vill få reda på mer om det här företaget kan alltid gå in på deras hemsida, där kommer ni att hitta bland annat kontaktuppgifterna till Joakims Mynt & Sedlar.