Renoveringen av min butik

God morgon, god morgon alla mina kära läsare! Bra byggföretag i Norrköping är ett ämne som varit uppe på tapeten det senaste då det är flera personer i min bekantskapskrets har byggt till eller renoverat. Det är väl bra att folk får det som de vill ha det där hemma men lika viktigt kan det vara att man som egenföretagare ibland får en hjälpande hand som jag själv nu har fått av ett byggföretag i Norrköping som heter Tankreds Byggservice.  

Jag driver en retrobutik och eftersom tillströmningen av nya kunder varit stor det senaste året var det lika så bra att få bygga ut affärslokalen och samtidigt få hjälp med bättre slitstarka golv. I våras var det trångt i min butik, men nu efter tillbyggnaden är här så stort så ingen behöver trängas längre. Det finns många byggföretag och så finns det de byggföretag som verkligen är något utöver det vanliga. Det finns förstås en anledning till att jag valde att anlita just Tankreds Byggservice. Det här är ett byggföretag i Norrköping som har ett mycket gott rykte. Jag har flera vänner men också företagarkollegor som gjort Tankreds Byggservice till sitt förstahandsalternativ när det gäller val av byggföretag i Norrköping. Jag behövde inte ens kolla referenser eller checka av så att de har F-skattsedel för när det gäller Tankreds Byggservice så är det ett företag som placerar sig i det absoluta toppskiktet. De flesta infödda Norrköpingsbor känner till det här företaget. Vil ni veta mera om vad det här företaget kan göra för er så borde ni gå in på deras hemsida. Där finner ni kontaktuppgifter som deras telefonnummer, och har ni någon fråga är Tankreds Byggservice faktiskt inte längre bort än närmaste telefon!